Adres
Karakaş Mah. Gürpınar İş Mrkz. No:35 Merkez / KIRKLARELİ
Telefon : +90 (288) 214 04 30
E-Posta : bilgi@datanetbilisim.com
Datanet Bilişim Online Destek
Duyurular
Hakkımızda

DataNET Bilişim, web tasarım ve interaktif bilişim konusunda, Kırklareli'de profesyonel hizmet veren, %100 Müşteri memnuniyetini benimseyen politikası ile, verdiği hizmetlerde garanti sağlamaktadır.

Başta Web Tasarım olmak üzere,
Grafik Tasarım,
Seo Hizmetler,
E-Ticaret , ERP, CRM yazılımları,
Web Tabanlı Yazılım Uygulamaları,
Web Hosting ( Web Alanı ),
Domain (Alan Adı ) gibi hizmetleri ile müşterilerimize profesyonel ayrıcalıklar sunuyoruz.

Özgün tasarım ve güvenli yazılımlarımız ile, KIRKLARELİ'nde bir çok firmaya bayi hizmeti ve son kullanıcılara direk hizmet sağlayıcı olarak bu alanda ki eksikliği güvenle tamamlıyoruz.

Her zaman daha iyi hedefleyen yapı ile, hizmetlerimizin daha profesyonel ve mükkemmel şekilde devam etmesi için, gerek KIRKLARELİ'de ,gerekse Türkiye genelinde bu alanda kendini kanıtlamış, profesyonel hizmeti kalite ilkesi haline getirmiş firmalar ile iş ortaklığı sağlayarak, bir çok alanda kaliteli hizmet sağlamaktayız.

Öncelikli hedefimiz müşteri memnuniyeti iken, yaptığımız işlerde %100 garanti veriyor, müşterilerimizin taleplerini, doğru zamanda doğru şekilde ve yatırımlarını kazanca çevirebilecek projeler sunuyoruz.

Dünya'da internet kullanımında en hızlı büyüyen ülkelerinde başında bulunan Türkiye'de artık web sitesinin lüksten çıktığı, her kurum ve kuruluş için bir ihtiyaç halini aldığını göz ardı edemeyiz. Bütün bu unsurları göz önünde bulundurduğumuz da; web sitesi ve interaktif hizmetlere %100 müşteri memnuniyetine sahip olmak için...

Doğru Yerdesiniz...

DataNET BİLİŞİM